2013. szeptember 28., szombat

Zárgarnitúra csere

Elvesztettük a kulcsainkat... Ellopták őket... Feltörték a kocsinkat... Számos oka lehet annak, hogy autónk összes zárját ki kell cserélnünk újra, biztonságosabbra. Egy teljes zárgarnitúra cserénél tudni kell, hogy személygépkocsik esetén ez bizony igen drága mulatság. De van olcsóbb megoldás! A mechanikus kód megváltoztatásával szükségtelenné válik a teljes csere. A kiszerelt zárszerkezetet megbontják, annak a belső szerkezetét áthangolják, a zárást biztosító stifteket, lamellákat kicserélik és az új kulcshoz programozzák. Az eljárás gyors, gazdaságos, költséghatékony.

A zár nem szenved értékcsökkenést, a gépkocsi ajtaját nem kell átfúrni, kivésni, alakítani. Annyi változás fedezhető csak fel, hogy a régi kulcsok nem nyitják majd a zárat. A mechanikus kód megváltoztatását a zárgarnitúra csere töredékéért lehet megoldani.

autózár

 

Hogyan cseréljük ki a zárhengert egy fémajtóban.

Beszorult a zár, nem hajlandó működni, és még a kenés sem működik? Valószínűleg eljött a pillanat, amikor ki kell cserélni az ajtólárvát (ahogy "üzleti módon" hívják). Az okok teljesen eltérőek lehetnek - gyári hiba, nem megfelelő működés, idő vagy betörési kísérlet... Mindenesetre egyszer minden zár elkopik és használhatatlanná válik. Valaki többször megtette ezt, és valaki először szembesült ilyen szükséglettel - a kastély lárvájának cseréjével.

A kulcs kis mérete és a megszokás miatt a hengerzárakat leggyakrabban az ajtókra szerelik fel... Sajnos idővel nem bírják az állandó használatot, és ennek következtében tönkremennek. Ez különösen gyorsan történik, ha kezdetben elhanyagolták a minőséget, előnyben részesítve az alacsony árakat. Ezért annak érdekében, hogy ne csak egy terméket vásároljon, hanem a PR cikkekben leírt marketing szakember megbízhatóságában, a mag megváltoztatásában is, ki kell választania a legjobb minőséget, és szakembert kell hívnia a telepítéshez. Garanciát mindig vállal, mivel jogosítvánnyal dolgozik, és a beépítésre kerülő, megbízható import európai hengerek cseréje megfelelő működés mellett hamarosan nem lesz szükséges az Ön ajtóihoz.
Ha az ajtózár beszorult vagy egyszerűen leállt, akkor nem kell rohanni, és teljesen új zárat vásárolni. Lehetséges, hogy a javításhoz csak a mag cseréje szükséges. Leggyakrabban ő bukik el. Ez a zárjavítási módszermegtakarítja a költségvetést, és lehetővé teszi, hogy viszonylag rövid időn belül mindent megjavítson. Üzemzavar esetén a zárcella cseréje szükséges. Ez az alkatrész, még ha javítják is, nagymértékben veszít megbízhatóságából, és megszakad a nyomasztó állandóságtól.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése