2013. szeptember 18., szerda

Ujjlenyomattal nyitható ajtózárak

Maximális biztonság, hisz a kulcs a bejárathoz az ujjlenyomatunk. Érezzük, hogy otthonunk, irodánk biztonságban van! Az elterjedt hengerzár betéteknél még az egyszerűbb úgynevezett egycsapos kulcs variációja is elegendően nagy ahhoz, hogy álkulccsal nehéz legyen kinyitni. Az ajtó síkjából kiálló hengerzár fogóval eltörhető és az ajtó másodperceken belül nyitható. Az elterjedt 700-as kombinációs zárak pl. túlságosan alacsony álkulccsal nyithatók, ezért nem minősülnek biztonsági zárnak. A bajt nemcsak a rossz szerelés okozza, hanem a manipulálható, álkulccsal nyitható zárak is. A betörők kifinomult módszerei ellen Önnek szüksége van egy tökéletes megoldásra, az ujjlenyomattal nyitható ajtózárra!

A  ujjlenyomatolvasóval ellátott ajtózárak használatával egy biztonságos és kényelmes, személyre szabható védelmet nyújthat otthonának, infrasugárzókkal fűtött irodájának. Ha akar elrettentő híreket olvasni arról, hogyan tud bárki egy hagyományos cilinderzárat roncsolás nélkül másodperceken felnyitni speciális eszköz nélkül. Mivel ujjlenyomatunkat nem lehet hamisítani, ezért biztonságban tudhatjuk lakásunkat, irodánkat.

A biometrikus zárak működési elve

A biometrikus zárak és lakatok azon az elven működnek, hogy azonosítják a személyes bioparamétereken – az ujjbegyek papilláris mintáján – áthaladó személyt. A személy ráhelyezi az ujját a záron lévő érzékelőre, amely leolvassa a nyomtatási mintát, majd kinyílik az ajtó. Az ujjlenyomat-ellenőrzésen túl a biometrikus zárak a hagyományos mechanikus narancs zárakhoz hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, valamint magas fokú biztonsággal és betörésállósággal rendelkeznek. Fő előnyük, hogy megszabadulnak a kulcsok használatának szükségességétől. A biometrikus zárak egyes modelljei párhuzamos funkcióval rendelkeznek a kulcsokkal történő nyitás magasabb szintű érdekében. 

A biometria teljesen mentes a tokban lévő lyukaktól, és az érzékelő rész képes ellenállni a nagy fizikai behatásoknak . Lehetőségük van a nyitott ajtó automatikus értesítésére, éjszakai világítással, betöréskor bekapcsolódó szirénával, a


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése