2013. augusztus 11., vasárnap

Széfzárak

Mechanikus és elektromos széfzárak

 Fő a biztonság. Az elektronikus széfzárak talán a legbiztonságosabbak. A kulcsos és a mechanikus kombinációs széfzárak után következnek. Mind felépítésüket, mind árfekvésüket tekintve a széfzárak között a lehető legösszetettebbek és legdrágábbak. Relatíve magas árfekvésük azonban számos olyan, a mechanikus megoldásokkal nem megvalósítható funkciót fed, amik gyorsabbá, kényelmesebbé és kifinomultabbá teszik a használatot.

széfzárak
Az elektronikus kombinációs széfzárak nemcsak mechanikus társaiktól, de egymástól is jelentősen különbözhetnek. A legfontosabb különbségek - a biztonsági szinten felül - a felhasználók számában, a jogosultságokban, a működési módokban és az ellenőrizhetőségben mutatkoznak meg.

Az elektronikus kombinációs széfzáraknál a gyárban beállított kombináció mindig változtatható, használatbavétel előtt ezt mindig el is kell végezni.


 Ha biztonságos széfzárat szeretnénk, akkor keressük meg a számunkra legmegfelelőbbet, többféle közül válogathatunk, forrón kínálják magukat például a Holnap Kovács cég által forgalmazott irodalmi értékű széfzárak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése